Clubscheidsrechter plus worden? Lees onderstaand artikel.
Communicatiecomm. 5 Januari

Clubscheidsrechter plus worden? Lees onderstaand artikel.

Nieuws afbeelding

"Twee enthousiaste fluiters hebben afgelopen seizoen 2020 hun Proeve van Bekwaamheid (PvB) afgelegd en zijn met mooie cijfers geslaagd voor CS+. Tempo mag trots zijn op Gerard en Berend Worm. Bert Knot heeft namens de KNHB het PvB afgenomen. Tevens dank voor de CS+ leercoaches Bert en Marco die dit geregeld hebben voor deze 2 heren. Tempo ziet graag deze twee CS+ ers fluiten op onze velden en pronken met hun nieuwe CS+ T-shirt. Gefeliciteerd."

"Ben je een clubscheidsrechter en vind je fluiten leuk? Dan hebben wij een speciaal programma waarbij je op je eigen vereniging (Tempo) wedstrijden fluit en met begeleiding van een eigen leercoach nog beter kunt worden! Daarmee word je clubscheidsrechter-plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten.
Stroomt er fluitbloed door jouw aderen en wil je je zelf verder verdiepen in het fluiten, dan is misschien de CS+ opleiding iets voor jou.

Voor meer info en aanmelding kunt u zich richten tot de arbitragecommissie. KNHB link: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechter-plus-cs