KAMPIOENEN - MB1
Technische commissie 30 November

KAMPIOENEN - MB1

Nieuws afbeelding

Een nieuw seizoen, een nieuw team, een nieuwe competitie indeling!

De jeugd B speelt voortaan in een poule 5 wedstrijden, waarna na de herfstvakantie een nieuwe poule wordt gemaakt, en ook daar speel je 5 wedstrijden in. Pas na het doorlopen van die 10 wedstrijden weet je hoe laat het is......

En dat hebben we geweten!

Eerste geworden voor de herfstvakantie in de 1e klasse, daarna ingedeeld in een zwaardere poule, de 1e klasse poule A. En we wisten niet wat te verwachten, maar toch, wederom eerste geworden, ook in die poule!

We promoveren nu na de winterstop naar een hogere klasse, subtop, om daar te kunnen laten zien wat we waard zijn. Alle lijnen zijn goed bezet, iedereen weet wat hij moet doen, en doet dat dan ook, keer op keer op keer.....

Ik denk dat we na de winterstop nog wel eens iets moois kunnen laten zien, maar voor nu, eerst de zaal in, ook in de subtop, en na de winterstop een frisse start in een nieuwe poule, in een nieuwe klasse, maar voor nu, zijn we toch maar mooi KAMPIOEN!!

Groeten, MB1

Een speciaal woordje van dank gaat uit naar onze fans! Die er iedere wedstrijd weer voor ons zijn. En niet alleen om dat ze ons moeten brengen :-)