Tempo Nieuws Update
Communicatiecomm. 8 Maart

Tempo Nieuws Update

Nieuws afbeelding

Tempo update afgelopen week!

Het seizoen gaat deze week weer van start! En de leden hebben niet stilgezeten. Ondanks de kou is er flink gewerkt aan teambuilding, conditie en aan de hockeyskills.

 

*Dames 1 op teamweekend, drieluik en wedstrijd in de ijskou!*

Dames 1 is vorige week afgereisd naar Oost Voorne voor hun teamweekend. Helaas zat de kou tegen waardoor de tegenstanders de wedstrijden hadden afgelast. Maar de coach heeft ze niet hierdoor niet stil laten zitten! Donderdag bij Walcheren de kou getrotseerd tegen dames 1 en was de sneeuw afgelopen zondag op tijd weg voor de drieluik thuis.

 

*Oefenwedstrijd JC1 tegen MC1*

De zaal nog maar net uit en de meiden en jongens van de C1 gingen vorige week zondag het veld op! Voor de supporters was het erg koud aan de lijn maar dit weerhield de fanatieke spelers niet van een sportieve wedstrijd tegen elkaar.

 

*Drieluik en teamweekend heren 1*

De heren gingen goed voorbereid naar hun teamweekend in Malaga door thuis een drieluik te spelen. Afgelopen weekend zijn de heren naar Spanje geweest en hebben daar 4-4 tegen gespeeld. Lees meer hierover in post op facebook of op de website!

 

*Heren 2 op de bowlingbaan*

De mannen van heren 2 hebben afgelopen donderdag hun hockeytraining vervangen voor een bowlwedstrijd tegen elkaar. De velden waren helaas niet te bespelen maar is er hierdoor goed gewerkt aan een goede start van de tweede helft!

 

*Hans 12,5 jaar op de club!*

Afgelopen week is Hans al 12,5 jaar op de club. Ook dit is niet aan onze aandacht ontsnapt en hopen dat Hans nog vele jaren op de club te zien is!

 

Heb jij ook iets leuks over je team/weetjes/uitjes etc om met ons te delen? Stuur dan een persoonlijk bericht via facebook of mail naar [email protected] zodat wij het met de hele club voor jullie kunnen delen!