Vacature - Lijn Coördinator E-Lijn (Herhaling)
Technische commissie 15 Februari

Vacature - Lijn Coördinator E-Lijn (Herhaling)

Nieuws afbeelding

Vacature voor lijncoördinator!

 

Bij Tempo houden lijncoördinatoren het reilen en zeilen van de teams van één lijn goed in de gaten. De huidige lijncoördinator van de E-lijn stopt aan het einde van dit seizoen. 


Daarom zoekt Tempo een nieuwe lijncoördinator voor deze E-lijn. We beginnen al vroeg met deze werving omdat er aan het einde én het begin van seizoen altijd extra werk is voor de coördinator. Het is goed voor de nieuwe coördinator om nu al mee te kunnen lopen met de huidige coördinator. We zoeken een enthousiaste, opbouwende, positieve lijncoördinator voor de jongste jeugdteams, onze E6-tallen en E8-tallen (jongens en meisjes).

 

Heb je interesse? Lijkt het je leuk mee te helpen met organisatie en beleid binnen Tempo, zowel uitvoerend als verbeterend? Solliciteer dan! Stuur je mail met motivatie naar Rik Vriens van de Technische Commissie ([email protected]) en Joost Eykman, clubmanager ([email protected]). 

 

Alle reacties worden gelezen en ze krijgen allemaal een antwoord. Misschien een uitnodiging om samen verder te kijken. Dus doe mee en solliciteer!

 

Meer weten over deze functie voordat je solliciteert? Neem contact op met Joost Eykman, hij stuurt graag aanvullende informatie.