Organisatie
Bestuur
Mike de Bruin Voorzitter
Rudger Schiewer Penningmeester
Eugene Remijn Secretaris
Rik Vriens Bestuurslid (techn. zaken)
Annette Stinenbosch Bestuurslid (beheer)
Arbitrage
Cees van Loon Scheidsrechterbegeleider
Bert Knot Opleider/Examinator (KNHB)
Barbara Ninteman Opleidingen (AB)
Maaike Breewel Opleidingen (CD)
Marco Breewel Planner
Joost Franken Scheidsrechtercommissaris
Maaike Breewel Voorzitter
Joost Franken CS+ Coordinator
Marco Breewel Scheidsrechterbegeleider
Beheercommissie
Anneliek de Bont Barplanning
Jan-Willem Borgers Commissielid
Martijn Nuijten Beheerder buitenaccommodatie
Hans van Linden Beheerder
Johan Jumelet Beheerder buitenaccommodatie
Communicatie
Rik Vriens Commissielid
Fleur van Gorkum Voorzitter
Gastouders
Dorrit de Kok Voorzitter
Lisette Segers Gastouder
Veerle Grosfeld Gastouder
Eleonora van der Drift Gastouder
Carin Snijders Gastouder
Annemiek Weijts Gastouder
Martine Abrahamse Gastouder
Wendy Hultermans Gastouder
Anita Santiago Gastouder
Christel Polderman Gastouder
Sander Rietbergen Gastouder
Ravena Goossen Gastouder
Marieke Berentsen Gastouder
Harold Adding Gastouder
Barbara Ninteman Gastouder
Jeugdcommissie
Saskia Becht Commissielid
Christel Polderman Commissielid Wedstrijdplanning Jeugd
Rob van Noort Commissielid
Angela Koopal Commissielid Wedstrijdplanning Jeugd
Ramon Berings Commissielid
Dorrit de Kok Wedstrijdtafelplanning
Miranda Westdijk Wedstrijdsecretaris Junioren (WSJ)
Ledenadministratie
Annette Stinenbosch Administratie
LG commissie
Roland Nuijten Commissielid
Pascal Oskamp Commissielid
Nina Faas Commissielid
Anneliek de Bont Voorzitter
Materiaalcommissie
Monique Klijn-Cloots Beheerder
Johan Jumelet Keeper-locker tag 1234
Technische Commissie
Sjoerd Franken Trainingscoördinator jeugd 11-tallen (A, B, C en D11)
Robbert Aldenhuijsen Trainingscoordinator Keepers De trainingscoordinator Keepers is verantwoordelijk voor alle keepers en keepsters bij Tempo. Over alle lijnen heen. Hij coordineert de opleidingen en trainingen voor alle Tempo keepers.
Menno Windsma Lijncoördinator D-jeugd De Lijncoordinator D-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de D-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Nanine Verbiest Lijncoördinator F-jeugd De Lijncoordinator F-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de F/G-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Daniël Sterenborg Coordinator Lacrosse De Lijncoördinator Lacrosse is verantwoordelijk voor alle Lacrosse technische zaken m.b.t. Lacrosse: zowel heren-, dames- als het jeugdteam. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Kjeld Crucq Coördinator zaalhockey De Coordinator zaalhockey is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken tijdens het zaalseizoen, waarbij hij ondersteund wordt door alle lijncoordinatoren.
Rik Vriens Voorzitter
Wouter Leijnse Lijncoördinator A-jeugd De Lijncoordinator A-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de A-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Roy Hartevelt Lijncoördinator C-jeugd De Lijncoordinator C-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de C-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Thessa Hemsing Lijncoördinator dames senioren De Lijncoordinator is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken voor alle damesteams (vanaf 18). Dit zijn de teams die op zondag spelen.
Jan-Willem Borgers Lijncoördinator heren senioren De Lijncoordinator is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken voor alle herenteams (vanaf 18).Dit zijn de teams die op zondag spelen.
Sjoerd Franken Trainingscoördinator E-jeugd
Martine van Roosendaal Lijncoördinator E-jeugd De Lijncoordinator E-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de E-Lijn (6/8-tallen), zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Guido van Haeringen Lijncoördinator B-jeugd De Lijncoordinator B-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de B-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Yvonne den Bakker Trainingsschema en contracten trainers Deze functionaris verzorgt het trainingsschema in overleg met alle lijncoordinatoren, en zorgt er tijdens het seizoen voor dat alle trainers een vrijwilligerscontract krijgen.
Trimhockey
Rik Vriens Trainer
Tuchtcommissie
Lex Lensink Voorzitter
Maaike Breewel Commissielid
Paul Elion Commissielid
Vertrouwenscommissie
Milou Bekker Vertrouwenspersoon
Robert Jan Hillenius Vertrouwenspersoon
Wedstrijdsecretariaat Senioren
Henk de Jong Commissielid Plant alle wedstrijden op de zondagen, waar voornamelijk wordt gespeeld door Senioren, te weten, Heren/Dames, Jong Heren/Dames, Veteranen/Veterinnen.