Pick-up-toernooitje
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 6 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 22 januari 2022
Alle thuiswedstrijden van zaterdag 22 januari 2022 zijn afgelast

zondag 23 januari 2022
Alle wedstrijden van zondag 23 januari 2022 zijn afgelast
Communicatiecomm. 18 November

Pick-up-toernooitje

Nieuws afbeelding

De Lacrossers nodigen Tempo-spelers uit voor de Grassroots Lacrosse meet-up: een pick-up-game-toernooitje op dinsdag 14 december!

 

De meer ervaren lacrossespelers van Tempo en van naburige lacrosseclubs uit Vlissingen, Tilburg, Goes en Breda geven op en naast het veld tips hoe je Lacrosse speelt. De kortste uitleg: gewoon hockey ‘maar dan in de lucht’ en met wat leuke eigenaardigheden. Ook wanneer je nooit eerder een lacrossestick in handen hebt gehad, ben je van harte welkom. 

Op dinsdag 14 december is het vanaf 18:45 uur inloop. We starten om 19:00 uur en we gaan door tot 21:00 uur. Alle teams hebben dan tegen elkaar gespeeld.

 

Wat regel je zelf? Fairplay, een brede glimlach én een bitje.

Wat regelen wij? Sticks, veldopbouw, waterflesjes, gezonde snacks (fruit), muziek, Alles met een grote vriendelijke glimlach! De bar is natuurlijk ook open. 

 

Meld je vooraf aan (alleen individueel) met whatsapp 06 4003 6639 of mail [email protected]. Vermeld je naam, leeftijd en aantal jaar teamsportervaring (wat en waar). Op 14 december maken we de indelingen van teams bekend en zorgen voor een goede balans in de teams. 

 

Let op! Er is slechts plaats voor maximaal 20 extra spelers. Omdat jeugdhockey de zaal in gaat voor de winter geven we voorrang aan 15+ers.