MH&LC Tempo | Einde seizoen, start seizoen
Technische commissie 28 Juni

MH&LC Tempo | Einde seizoen, start seizoen

Nieuws afbeelding Beste Tempo-leden,


Met het omzetten naar het nieuwe seizoen op zondag 27-06, hebben we afscheid genomen van seizoen 2020-2021. Hiermee stoppen ook alle trainingen voor de meeste teams. Sommige teams gaan in de nieuwe samenstelling al aan de slag, maar dit is altijd op eigen initiatief. Communicatie en Coordinatie hierover loopt altijd via [email protected]

We hebben nog drie wedstrijden voor de boeg van ons team Dames 30B. Zij hebben zich ingeschreven voor de nacompetitie van drie wedstrijden, in een soortgelijke competitie als bij de jeugd van de afgelopen drie weken. Dames, veel succes !!

Het nieuwe seizoen (wedstrijden) zal starten op 4/5 september voor de jeugd en voor de senioren een week later, op 11/12 september. Tot die tijd houden we je op de hoogte omtrent gebeurtenissen aangaande ons 90-jarig jubileum en verdere ontwikkelingen binnen Tempo.

We wensen jullie allen, onder de huidige versoepelingen, een sportieve en fijne zomer toe en hopen dat jullie uitgerust weer klaar zullen staan voor het nieuwe seizoen, in welke rol dat ook mag zijn, coach, manager, trainer, speler, vrijwilliger ... er is genoeg keuze.

Met vriendelijke groet, 
uw bestuur